Schilderwerken

Een goed verfsysteem kan het behoud van materiaal betekenen en is van cruciaal belang voor de levensduur en betrouwbaarheid van uw productiemiddelen. N3 Projects heeft zich dan ook gespecialiseerd in het conserveren van staalconstructies en schepen en beheerst diverse methoden om objecten goed in de verf te zetten. Soms is enig handmatig schilderwerk noodzakelijk maar bij N3 Projects wordt ook met diverse spuittechnieken gewerkt.

Hierbij maken wij gebruik van diverse technieken:

Handmatig schilderen

Wordt door ons nog dagelijks toegepast op allerlei constructies. Zo schilderen wij ieder jaar meerdere stalen en houten bruggen voor onze opdrachtgevers.

Airless spuiten

Is een snelle manier om grote oppervlakken te voorzien van een nieuwe corrosie werende coating laag, met airless spuiten kunnen in 1 keer dikke lagen coating worden aangebracht welke met handmatig schilderen in meerdere lagen moet worden aangebracht. Deze techniek passen wij toe op bedrijfspanden, schepen en grote constructies van staal of beton.

Hvlp spuiten

Wordt gebruikt voor het fijnere spuitwerk met een hoogwaardig eindresultaat. Met deze techniek spuiten wij verscheidene objecten zoals auto’s, jachten, deuren, keukenkasten en overige onderdelen met de hoogste kwaliteit.